Zitkussen Repose (45x45cm)

Artikelnummer REP-6201100
Repose kan worden gebruikt zodra er een risico bestaat op decubitus of bij een bestaande wond. Het is van belang dat tijdens het gebruik van het zitkussen het ventiel naar beneden is gericht en dat de luchtcellen langs de dijbenen liggen, in de lengte dus. Zo zorgen de 2 buitenste cellen voor...

 

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Beschrijving
Repose kan worden gebruikt zodra er een risico bestaat op decubitus of bij een bestaande wond. Het is van belang dat tijdens het gebruik van het zitkussen het ventiel naar beneden is gericht en dat de luchtcellen langs de dijbenen liggen, in de lengte dus. Zo zorgen de 2 buitenste cellen voor extra steun en comfort. Het kussen maakt u vast met de bijgeleverde linten. Het maximum toegelaten gewicht is 139 kg.
Het kussen voorziet u van lucht met de bijgeleverde pomp. De pomp is tevens het verpakkingsmateriaal van het kussen dat opgerold in de koker zit. De gepatenteerde 'Smart Valve' technologie sluit automatisch wanneer de interne druk in Repose 12 mmHg is bereikt. Een Repose hulpmiddel in gebruik moet regelmatig worden nagekeken op de druk.

  • Maat: 45 x 45 cm
Specificaties
Merk Hospidex
    Aan het laden
    Aan het laden