Over HartingBank

 
Image title

U bent er voor uw cliënten

HartingBank vindt dat u de optimale hulp en middelen moet hebben om er voor uw cliënten te zijn. Nu, en zeker ook in de toekomst. Veel van onze klanten zijn op zoek naar een partner die hen kan ondersteunen in alle facetten rondom zorghulpmiddelen. Ze willen hierin volledig ontzorgd worden, zodat hun zorgmedewerkers zich kunnen concentreren op het verlenen van excellente zorg voor cliënten.  

Wij zijn er voor u

HartingBank is de juiste partner. Voor levering en onderhoud van uw zorghulpmiddelen. Als u ze efficiënter en duurzamer wilt inzetten. Of als u het totale hulpmiddelenbeheer wilt uitbesteden. Maar ook om u te adviseren over de mogelijkheden van innovatieve technologieën. Wij hebben de juiste kennis en expertise in huis en zetten bij elke samenwerking een team van experts in die met  meedenken en meedoen. Voor uw cliënten een veilig en comfortabel gevoel en voor uw medewerkers een zorg minder.

Met de juiste hulp en middelen

Image titleWij leveren hulpmiddelen en bijbehorende diensten aan zorgorganisaties, zowel budgettair als bovenbudgettair. Wij bieden innovatieve oplossingen en adviseren u bij het kiezen van hulpmiddelen voor mobiliteit, tillen en transfers, revalidatie, fysiotherapie, decubitus en obesitaszorg. Ook verzorgen wij het gehele beheer van uw zorghulpmiddelenpark. Wij onderhouden, repareren en reinigen uw zorghulpmiddelen. Daarnaast kunnen wij ze voor u in depot plaatsen. Wat uw wensen en behoeften ook zijn, wij bieden de juiste service.

De voordelen van werken met HartingBank


Totaalleverancier
Wij zijn totaalleverancier en kunnen de gehele dienstverlening rondom zorghulpmiddelen verzorgen. Zo hebben onze klanten hier geen omkijken naar en schakelen zij slechts met één partij.

Merkobjectief
Wij zijn merkobjectief: wij zijn niet gebonden aan bepaalde fabrikanten, importeurs of merken. Wat onze klant vraagt is ons uitgangspunt, samen kiezen we de beste oplossingen voor hun organisatie en cliënten.

Specialismen
Wij hebben brede en specialistische expertise: onze productspecialisten delen hun kennis, over onder meer decubitus, fysiotherapie en cliëntgebonden rolstoelen graag. Zij adviseren, trainen en begeleiden zorgprofessionals bij het juiste gebruik van hulpmiddelen.

Financieringsmogelijkheden
Wij bieden diverse financieringsmogelijkheden: in afstemming met onze klant onderzoeken we de meest geschikte financieringsvorm(en).

Dichtbij
Wij leveren vanuit een vestiging in de buurt: met vestigingen door heel het land kunnen wij onze klanten altijd snel bedienen.

Bezoek onze website HartingBank.nl

HartingBank is onderdeel van Medux
HartingBank is het intramurale merk van Medux. Dit is de overkoepelende naam van een groep bedrijven die een positieve bijdrage levert aan de zelfstandigheid, verzorging en levensvreugde van mensen met een functiebeperking. Medux omvat organisaties die gespecialiseerd zijn in levering en beheer van zorghulpmiddelen voor zorgorganisaties en particulieren. Gezamenlijk kunnen wij over de gehele extramurale en intramurale keten met u meedenken. Dit kan gaan om duurzame, kostenefficiënte oplossingen, de strategische invulling van het zorghulpmiddelenbeleid, maar ook om praktische adviezen.
Aan het laden
Aan het laden