Disclaimer

De informatie op deze website is met veel zorg opgesteld. Wij streven ernaar dat alle informatie juist en volledig is. Helaas kunnen wij niet garanderen dat de informatie altijd klopt, volledig of actueel is. Ziet u iets dat niet klopt of verouderd is? Laat het ons dan vooral weten via marketing@harting-bank.nl. Wij zorgen er dan voor dat de informatie aangepast wordt. Aan de inhoud van de site kunnen geen rechten worden ontleend. Wij zijn dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van eventuele onjuistheden. Natuurlijk doen wij ons uiterste best deze website goed te laten draaien. Wij willen graag dat bezoekers de informatie snel en goed kunnen vinden en/of een bestelling kunnen plaatsen. Werkt de site niet goed om welke reden dan ook, neem dan contact met ons op. Wij zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen als de site niet werkt.

Links naar externe websites
Het kan zo zijn dat wij op onze site verwijzen naar andere websites. Dit is puur een verwijzing. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Copyright op de inhoud
Op de complete inhoud van de site rust copyright. Het overnemen van artikelen, foto’s of afbeeldingen in welke vorm dan ook is niet toegestaan. Dit kan alleen na schriftelijke toestemming van de directie van HartingBank. Altijd geldt dat de bron vermeld moet worden en een link naar het artikel worden geplaatst. Alle berichten zijn auteursrechtelijk beschermd.

Aan het laden
Aan het laden