Hielbeschermer Repose (L - 51x20x28cm - 1paar)

Artikelnummer REP-6021100
Repose Hielprotectors zijn geschikt om hieldecubitus te voorkomen en te behandelen. De Repose hielprotectors bestaan uit met lucht en onderling verbonden luchtkamers uit polyurethaanfilm. De vrije ruimte onder de hiel laat toe de hiel zwevend te positioneren terwijl de kuit ondersteund wordt. De...

 

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Beschrijving
Repose Hielprotectors zijn geschikt om hieldecubitus te voorkomen en te behandelen. De Repose hielprotectors bestaan uit met lucht en onderling verbonden luchtkamers uit polyurethaanfilm. De vrije ruimte onder de hiel laat toe de hiel zwevend te positioneren terwijl de kuit ondersteund wordt. De achillespees ligt eveneens vrij tussen de 2 luchtkamers die de kuit ondersteunen. Repose hielbeschermers zijn eventueel met netverband te fixeren.
De hielbeschermers bestaat uit met lucht gevulde en onderling verbonden membranen uit polyurethaanfilm. Het dunne polyurethaan is uiterst elastisch: het kan tot 6 maal worden uitgerekt zonder te scheuren of zijn elastische veerkracht te verliezen.
De hielbeschermers voorziet u voor gebruik van lucht met de bijgeleverde pomp. De pomp dient tevens als verpakking. De gepatenteerde 'Smart Valve' technologie sluit automatisch wanneer de interne druk in Repose 12 mmHg is bereikt.

  • Maat: Large (51 x 20 x 28 cm)
Specificaties
Merk Hospidex
    Aan het laden
    Aan het laden