Glijzeil EasySlide microfiber (50x60cm)

Artikelnummer 2020.
Met deze EasySlide helpt u iemand draaien in bed, hoger in bed te plaatsen of bij het verplaatsen van bed naar rolstoel. De EasySlide is uitermate geschikt voor het helpen draaien van zwangere vrouwen met bekkenbodem- en rugpijn en voor mensen met een functiebeperking. Het is een klein, praktisch...

 

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Beschrijving
Met deze EasySlide helpt u iemand draaien in bed, hoger in bed te plaatsen of bij het verplaatsen van bed naar rolstoel. De EasySlide is uitermate geschikt voor het helpen draaien van zwangere vrouwen met bekkenbodem- en rugpijn en voor mensen met een functiebeperking. Het is een klein, praktisch hulpmiddel dat de activiteit van de gebruiker stimuleert.

EasySlide is beschikbaar in meerdere versies en maten voor verschillende transfers en cliëntbehoeftes. EasySlide is gemaakt van microvezel (comfortabel bij bedlegerigheid) of polyester ((vuilwerend) met vulling van polyester en ULF (Ultra Low Friction). De meeste maten kunnen gebruikt worden met een vervangbare beschermhoes, Beschermende hoes, welke is gemaakt van polyester en gemakkelijk schoongemaakt kan worden. Disposable plastic hoezen, plastic covers, bieden betere hygiëne en minder wasgoed (Bescherm- en wegwerphoezen verkrijgbaar voor de maten 50x60 en 50x70).

  • Het unieke Ultra Low Friction (ULF) glijmateriaal vermindert frictie
  • Totale lengte: 50 cm
  • Totale breedte: 60 cm
Specificaties
Merk HandicareBS
    Aan het laden
    Aan het laden