Tilband standaard netstof - clips (LL)

Artikelnummer 1001020100
De standaard tilband is geschikt voor gebruik in combinatie met een passieve tillift. Het model is voorzien van veel coupenaden bij de schouders en de stuit, die ervoor zorgen dat de tilband goed om het lichaam aansluit. Dit zorgt voor een veilig en comfortabel gevoel. De gepolsterde beenslips...
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Beschrijving
De standaard tilband is geschikt voor gebruik in combinatie met een passieve tillift. Het model is voorzien van veel coupenaden bij de schouders en de stuit, die ervoor zorgen dat de tilband goed om het lichaam aansluit. Dit zorgt voor een veilig en comfortabel gevoel. De gepolsterde beenslips voorkomen snaarvorming. De tilband wordt voor iedere transfer aangelegd en na de transfer weer verwijderd.

De tilband is gemaakt van blauwe polyester netstof. Het materiaal heeft een gladde structuur, is duurzaam en voelt zacht en glad aan. Polyester is een lichte stof en droogt snel. Wel moet er rekening gehouden worden met het feit dat Polyester weinig ademend is. Langdurig verblijven op een tilband van polyester is niet aan te raden. Polyester is een sterke vezel met natuurlijke rek en minder gevoelig voor slijtage. Het polyester net materiaal wordt gewoven en gaat lang mee. De gaatjes structuur maakt deze tilband geschikt voor gebruik onder de douche.

  • Maat: LL
  • Bevestiging tilband: CareClips
  • Verkrijgbaar: XXS-3XL met clips of lussen
  • Maximale belasting: 200 kg
Specificaties
Merk JOYinCARE
    Aan het laden
    Aan het laden