SilverFit oefensysteem met 3D camera en 43 inch flatscreen

Artikelnummer 1.01
SilverFit 3D: motiverende oefeningen in spelvorm om grof motorische vaardigheden te oefenen. De SilverFit 3D is een verrijdbaar computersysteem met een 3D camera die de bewegingen van de cliënt registreert. Het systeem bevat een breed oefenpalet met motiverende oefeningen in spelvorm. Het niveau...

 

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Beschrijving
SilverFit 3D: motiverende oefeningen in spelvorm om grof motorische vaardigheden te oefenen.

De SilverFit 3D is een verrijdbaar computersysteem met een 3D camera die de bewegingen van de cliënt registreert. Het systeem bevat een breed oefenpalet met motiverende oefeningen in spelvorm. Het niveau van de oefeningen kan exact worden afgestemd op de capaciteiten van de cliënt. Op het beeldscherm ziet de cliënt het verloop van de oefening terug. De oefeningen op de SilverFit 3D kunnen toegepast worden voor revalidatiedoeleinden, het oefenen van de motoriek, ADL-activiteiten en voor het trainen van de cognitie. Met de SilverFit 3D is het mogelijk om een grote variëteit aan bewegingen uit te voeren. Er kunnen loop- en balansoefeningen gedaan worden, maar er zijn ook veel oefeningen die vanuit zit uitgevoerd kunnen worden. Ook zijn er oefeningen beschikbaar die beweging en cognitie combineren, zoals hoofdrekenen en puzzelen. De spellen geven continue feedback, zodat de cliënt direct weet of de oefening goed is uitgevoerd. De continue feedback werkt motiverend.

De oefeningen in spelvorm bieden afleiding en dagen uit tot het behalen van doelstellingen. Wanneer cliënten opgaan in het spel, blijken ze vaak meer te kunnen dan ze zelf dachten. Zo verleggen ze onbewust hun grenzen en vergroten ze hun zelfvertrouwen. De oefeningen op de SilverFit 3D worden ontwikkeld op basis van wetenschappelijke literatuur en KNGF-richtlijnen (Koninklijke Nederlandse Genootschap voor Fysiotherapie), aangevuld met klinische praktijkervaring.

  • De SilverFIt 3D, inclusief computer, 43 inch flatscreen, afstandsbediening en 3D camera die bewegingen registreert. Het systeem wordt geleverd op een verrijdbare standaard.
  • De complete set oefeningen in spelvorm en instellingsmogelijkheden. De software is CE-gecertificeerd als medisch hulpmiddel.
  • Installatie en training voor alle gebruikers op uw locatie na aankoop, 1 jaar garantie op hardware en software en 1 jaar snelle hulp ter plaatse bij eventuele problemen.

Meerdere opties en accessoires mogelijk. Vraag ernaar bij onze specialisten op het gebied van fysiotherapie en fitness.
Specificaties
Merk SilverFit
    Aan het laden
    Aan het laden