Oplegmatras Repose Standard (190x77cm) + pomp

Artikelnummer REP-6011100
Repose biedt effectieve drukherverdeling voor alle cliënten die risico lopen op decubitus of met bestaande druk-gerelateerde weefselschade. Het Repose matras bestaat uit met lucht gevulde en onderling verbonden membranen uit polyurethaanfilm. Het 50 µm dunne polyurethaan is uiterst elastisch: het...
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Beschrijving
Repose biedt effectieve drukherverdeling voor alle cliënten die risico lopen op decubitus of met bestaande druk-gerelateerde weefselschade.

Het Repose matras bestaat uit met lucht gevulde en onderling verbonden membranen uit polyurethaanfilm. Het 50 µm dunne polyurethaan is uiterst elastisch: het kan tot 6 maal worden uitgetrokken zonder te scheuren of zijn elasticiteit te verliezen. De combinatie van lucht en polyurethaanfilm garandeert de best mogelijke drukherverdeling door inbeddding* (immersion) en omvatting* (envelopment).

Het Repose oplegmatras kan preventief worden ingezet bij cliënten met risico op het ontwikkelen van decubitus, en bij cliënten met een zeer licht gewicht of pijngevoeligheid.
De Repose pomp zorgt ervoor dat het matras met de juiste druk wordt opgeblazen. De gepatenteerde ‘Smart Valve’ technologie garandeert een interne druk van 12 mmHg in het matras. De pomp dient bovendien als verpakking voor het Repose matras. Een Repose hulpmiddel in gebruik moet regelmatig worden nagekeken op de druk.

  • Afmeting: 190 x 77 cm
  • Aantal: 1 stuk + 1 pomp
  • Max. gebruikersgewicht: 139 kg

*Imbedding: verwijst naar de diepte van de penetratie van een deel van het lichaam in het druk herverdelend materiaal.
*Omvatting: verwijst naar het vermogen van het druk herverdelend materiaal om een deel van het lichaam te omsluiten.
Specificaties
Merk Hospidex
    Aan het laden
    Aan het laden