Oplegmatrassen Repose Standaard-1 pomp (190x77cm-10 stuks)

Artikelnummer REP-6111100
Het Repose oplegmatras kan preventief worden ingezet bij cliënten met risico op het ontwikkelen van decubitus, en bij cliënten met een zeer licht gewicht of pijngevoeligheid. De met lucht gevulde en onderling verbonden membranen bestaan uit dun polyurethaanfilm(50 µm) welke uiterst elastisch zijn...

 

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Beschrijving
Het Repose oplegmatras kan preventief worden ingezet bij cliënten met risico op het ontwikkelen van decubitus, en bij cliënten met een zeer licht gewicht of pijngevoeligheid.

De met lucht gevulde en onderling verbonden membranen bestaan uit dun polyurethaanfilm(50 µm) welke uiterst elastisch zijn en tot zes maal kan worden uitgerekt. De combinatie van lucht en polyurethaanfilm garandeert de best mogelijke drukherverdeling. Repose vergroot het contactoppervlak tussen lichaam en de onderlaag zoveel mogelijk. Het materiaal is ademend en temperatuur neutraal. Er ontstaat een microklimaat. Met de bijgeleverde pomp kan de druk uitermate goed bepaald worden door de gepatenteerde ‘Smart Valve” technologie die automatisch sluit wanneer de interne druk 12 mmHg bereikt. Het Repose oplegmatras wordt op een matras bevestigd en bestaat uit 16 luchtkamers. Dit reactieve hulpmiddel biedt een optimale drukverdeling en ligt comfortabel.

  • Lengte: 190 cm
  • Breedte: 77 cm
  • Inclusief pomp
  • Goed ventilerend
  • Huidvriendelijk
  • Maximale belasting: 139 kg
Specificaties
Merk Hospidex
    Aan het laden
    Aan het laden