Douche- en toiletstoel verrijdbaar XXL (61cm)

Artikelnummer V2200001-DOUXL001
Deze verrijdbare douche- en toiletstoel is eenvoudig in gebruik en zeer veilig dankzij de robuuste constructie. De stoel is geschikt voor zelfstandig gebruik. De zitbreedte van 61 cm en de 5 cm hoge zachte, schuimen zitting bieden ruimte en comfort voor de cliënt. De voetsteunen zijn in breedte...
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.

Dit hulpmiddel betreft een obesitas huurproduct. Het geleverde hulpmiddel kan afwijken van de getoonde afbeelding en omschrijving. U ontvangt een kwalitatief en functioneel vergelijkbaar product.

Beschrijving
Deze verrijdbare douche- en toiletstoel is eenvoudig in gebruik en zeer veilig dankzij de robuuste constructie. De stoel is geschikt voor zelfstandig gebruik. De zitbreedte van 61 cm en de 5 cm hoge zachte, schuimen zitting bieden ruimte en comfort voor de cliënt. De voetsteunen zijn in breedte verstelbaar en kunnen opzij worden geschoven. Elke voetsteun kan 100 kg dragen. De wegklapbare armsteunen hebben een vrije ruimte van 7 cm en een lengte van 64 cm. Dit stelt de cliënt in staat zelf te gaan zitten en staan. De ruimte tussen de rugleuning en zitting is verstelbaar en biedt de mogelijkheid voor het plaatsen van een tilband.

  • Zitbreedte: 61 cm
  • Zitdiepte: 56 cm
  • Zithoogte: 55 cm
  • Breedte tussen armleuningen: 54 cm
  • Materiaal zitting: PUR foam
  • Maximaal gebruikersgewicht: 325 kg
Specificaties
Merk Verhuur
    Aan het laden
    Aan het laden