Hielprotector Repose Standard (38x20x23cm)

Artikelnummer REP-6501020
Geschikt om hieldecubitus te voorkomen en te behandelen. De vrije ruimte onder de hiel laat toe de hiel zwevend te positioneren terwijl de kuit ondersteund wordt. De achillespees ligt eveneens vrij tussen de 2 luchtkamers die de kuit ondersteunen. Repose hielbeschermers zijn eventueel met...

 

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Beschrijving
Geschikt om hieldecubitus te voorkomen en te behandelen. De vrije ruimte onder de hiel laat toe de hiel zwevend te positioneren terwijl de kuit ondersteund wordt. De achillespees ligt eveneens vrij tussen de 2 luchtkamers die de kuit ondersteunen. Repose hielbeschermers zijn eventueel met netverband te fixeren.

De hielbeschermer bestaat uit met lucht gevulde en onderling verbonden membranen uit polyurethaanfilm. Het dunne polyurethaan is uiterst elastisch: het kan tot 6 maal worden uitgerekt zonder te scheuren of zijn elastische veerkracht te verliezen. De combinatie van deze materialen zorgen voor de best mogelijke drukverdeling. U maakt de hielbeschermer eenvoudig schoon met gangbare schoonmaakmiddelen.

De hielbeschermer voorziet u voor gebruik van lucht met de bijgeleverde pomp. De pomp dient tevens als verpakking. De gepatenteerde 'Smart Valve' technologie sluit automatisch wanneer de interne druk in Repose 12 mmHg is bereikt. Een Repose hulpmiddel in gebruik moet regelmatig worden nagekeken op de druk.

Specificaties
Merk Hospidex
    Aan het laden
    Aan het laden