Gerotatie

Artikelnummer 11310-GR
De Gerotatie is een compact toestel met een pulley en een roterende arm voor armtraining, beentraining, ad abductie, buik en rugtraining. Kan worden uitgebreid met een Multibank voor een meer oefeningen. De Gerotatie is een multitrainer die speciaal voor fysiotherapeuten is ontwikkeld. De...

 

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Beschrijving
De Gerotatie is een compact toestel met een pulley en een roterende arm voor armtraining, beentraining, ad abductie, buik en rugtraining. Kan worden uitgebreid met een Multibank voor een meer oefeningen. De Gerotatie is een multitrainer die speciaal voor fysiotherapeuten is ontwikkeld.

De oefeningen worden uitgevoerd door een instelbare hefboom aan te duwen of aan te trekken. De beginstand van de roterende hefboom kan op 360 graden worden ingesteld en er kan vervolgens tegen de hefboom worden geduwd of aan de hefboom worden getrokken. Doordat de hefboom in twee richtingen belastbaar is kunnen er veel meer oefeningen met het toestel worden uitgevoerd. De lengte van de hefboom is instelbaar in 8 stappen. De hefboom is voorzien van een rond kussen welke met kunstleder is bekleed en twee handgrepen. Het ronde kussen wordt gebruikt bij beenoefeningen en de buik- en rugspiertraining. De handgrepen worden gebruikt tijdens de oefeningen van de armen en schouders.

Een uniek onderdeel van de Gerotatie is het feit dat het draaipunt van de hefboom met een eenvoudige handeling kan worden ingesteld in hoogte tussen 55cm en 83cm vanaf de grond gemeten. Door deze unieke eigenschap kunnen zowel staande als zittende oefeningen worden uitgevoerd. Het is mogelijk om vanaf een oefenbank of stoel te trainen maar ook rechtstreeks vanuit de rolstoel. Voor de staande oefeningen zijn extra handgrepen voor steun tijdens het trainen aangebracht. Aan de onderzijde van de Gerotatie is een aluminium grondplaat geplaatst voor stevigheid van het toestel.

  • Afmeting (lxbxh): 120cm x 75cm x 220cm
  • Weerstandverloop: 5kg-50kg (per 5kg)
  • Gewicht: 75 kg

Meerdere opties en accessoires mogelijk. Vraag ernaar bij onze specialisten op het gebied van fysiotherapie en fitness.
Specificaties
Merk VIHO
    Aan het laden
    Aan het laden