Hoes O2 Top tbv Adjuster-Vector-Twin-Centre Relief 48x48x10

Artikelnummer OCV10/TP/4848
De Vicair Top Cover is gemaakt van multidimensionaal rekbaar, luchtdoorlatend en warmte-afvoerend materiaal. Deze hoes bedekt alleen de bovenzijde van het kussen. De onderzijde van het kussen blijft open waardoor het kussen continu kan blijven ademen. Dit alles bij elkaar zorgt voor optimale...
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Beschrijving
De Vicair Top Cover is gemaakt van multidimensionaal rekbaar, luchtdoorlatend en warmte-afvoerend materiaal. Deze hoes bedekt alleen de bovenzijde van het kussen. De onderzijde van het kussen blijft open waardoor het kussen continu kan blijven ademen. Dit alles bij elkaar zorgt voor optimale ventilatie en comfort. De Top Cover is uitermate geschikt om één van de belangrijkste oorzaken van decubitus – de opbouw van vocht en warmte door gebrek aan ventilatie – te helpen reguleren.

Aan de achterkant van de Vicair Top Cover zit een ‘knoopsgat’. Dit is speciaal om het blauwe lusje, dat aan de onder-achterzijde van de meeste Vicair kussens zit, doorheen te halen. Op deze manier is het altijd duidelijk wat de achterkant van het kussen is.

Geschikt voor:
  • Vicair Adjuster O2 - 48x48x10 cm
  • Vicair Vector O2 - 48x48x10 cm
  • Vicair Twin O2 - 48x48x10 cm
  • Vicair Centre Relief O2 - 48x48x10 cm
Specificaties
Merk Vicair
    Aan het laden
    Aan het laden