Infuusstandaard voor Provo rollator

Artikelnummer RO41INSH135
Deze infuusstandaard is speciaal gemaakt voor de 2e Generatie Provo rollator. Zo is de rollator ook uitstekend geschikt voor personen die afhankelijk zijn van een mobiel infuus. De infuusstandaard is zeer eenvoudig in gebruik. De 2e Generatie Provo rollator is standaard uitgerust met een...

 

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Beschrijving
Deze infuusstandaard is speciaal gemaakt voor de 2e Generatie Provo rollator. Zo is de rollator ook uitstekend geschikt voor personen die afhankelijk zijn van een mobiel infuus.

De infuusstandaard is zeer eenvoudig in gebruik. De 2e Generatie Provo rollator is standaard uitgerust met een stokkenbakhouder, bestaand uit een bakje en een klem. De voet van deze infuusstandaard is speciaal op maat gemaakt om in het bakje te passen. U plaatst de voet van de infuusstandaard in het bakje en klemt vervolgens de infuuspaal in de wandelstokklem. De infuusstandaard is nu stevig bevestigd aan de rollator. Omdat de paal de lijn volgt van het frame en stuur van de rollator, is de infuusstandaard uitstekend in balans. Samen met het lichte gewicht van de paal, kan de gebruiker normaal met de rollator lopen zonder een verstoring in het evenwicht te ondervinden.

Wanneer de infuusstandaard (even) niet nodig is, haalt u deze gemakkelijk van de rollator af door de infuuspaal uit de klem te halen en de infuuspaal op te liften om de voet uit het bakje te tillen. De infuusstandaard kan daardoor makkelijk gewisseld worden van rollator en de rollator kan gemakkelijk gebruikt worden met of zonder de infuusstandaard erop.

  • De infuusstandaard heeft 2 haken
  • Lengte infuusstandaard: 135 cm
  • Inclusief stokkenbakhouder
Specificaties
Merk Premis
    Aan het laden
    Aan het laden