Hielprotectors Repose® Standard (38x20x23cm - 1 paar) + pomp

Artikelnummer REP-6501100
Repose biedt effectieve drukherverdeling voor alle cliënten die risico lopen op decubitus of met bestaande druk-gerelateerde weefselschade. De hielprotectors bestaan uit met lucht gevulde en onderling verbonden membranen uit polyurethaanfilm. Het 50 µm dunne polyurethaan is uiterst elastisch:...

 

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Beschrijving
Repose biedt effectieve drukherverdeling voor alle cliënten die risico lopen op decubitus of met bestaande druk-gerelateerde weefselschade.

De hielprotectors bestaan uit met lucht gevulde en onderling verbonden membranen uit polyurethaanfilm. Het 50 µm dunne polyurethaan is uiterst elastisch: het kan tot 6 maal worden uitgetrokken zonder te scheuren of zijn elasticiteit te verliezen. De combinatie van lucht en polyurethaanfilm garandeert de best mogelijke drukherverdeling door inbeddding* (immersion) en omvatting* (envelopment).

De hielprotectors zijn geschikt om hieldecubitus te voorkomen en te behandelen. De vrije ruimte onder de hiel laat toe de hiel zwevend te positioneren terwijl de kuit ondersteund wordt. De achillespees ligt eveneens vrij tussen de 2 luchtkamers die de kuit ondersteunen.
De Repose pomp zorgt ervoor dat de hielprotectors met de juiste druk wordt opgeblazen. De gepatenteerde ‘Smart Valve’ technologie garandeert een interne druk van 12 mmHg in de hielprotectors. De pomp dient bovendien als verpakking voor de hielprotectors. Een Repose hulpmiddel in gebruik moet regelmatig worden nagekeken op de druk.

  • Afmeting: 38 x 20 x 23 cm
  • Aantal: 1 paar + 1 pomp
  • Max. gebruikersgewicht: geen

*Imbedding: verwijst naar de diepte van de penetratie van een deel van het lichaam in het druk herverdelend materiaal.
*Omvatting: verwijst naar het vermogen van het druk herverdelend materiaal om een deel van het lichaam te omsluiten.
Specificaties
Merk Hospidex
    Aan het laden
    Aan het laden