Toto - Lateraal draaisysteem

Artikelnummer V1080-AD021
Toto is een lateraal wisselliggingsysteem dat de cliënt automatisch kan draaien op de linker- of rechterzijde, in 30 graden zijligging of op de rug. Het wisselliggingsysteem bestaat uit een til- en draaiplatform met bedieningspaneel, dat cliënten op ingestelde tijden kan draaien om doorligwonden...

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Dit hulpmiddel betreft een huurproduct. Het geleverde hulpmiddel kan afwijken van de getoonde afbeelding en omschrijving. U ontvangt een kwalitatief en functioneel vergelijkbaar product.
Beschrijving
Toto is een lateraal wisselliggingsysteem dat de cliënt automatisch kan draaien op de linker- of rechterzijde, in 30 graden zijligging of op de rug. Het wisselliggingsysteem bestaat uit een til- en draaiplatform met bedieningspaneel, dat cliënten op ingestelde tijden kan draaien om doorligwonden te voorkomen. Het vermindert de afhankelijkheid van zorgverleners. De Toto past op elk bed en kan samen met een basis- of AD-matras worden gebruikt. Het systeem is oprolbaar en makkelijk te vervoeren in de bijgeleverde tas.
    Aan het laden
    Aan het laden