SilverFit Mile met 43 inch flatscreen

Artikelnummer 5.02-A
SilverFit Mile: de ervaring van buiten fietsen met levensechte virtuele routefilms. Cliënten kunnen in een veilige omgeving virtueel fietsen met interactieve routefilms die de ervaring van buiten fietsen evenaren. De routefilms motiveren cliënten om vaker en langer te fietsen. De SilverFit Mile...

 

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Beschrijving
SilverFit Mile: de ervaring van buiten fietsen met levensechte virtuele routefilms.
Cliënten kunnen in een veilige omgeving virtueel fietsen met interactieve routefilms die de ervaring van buiten fietsen evenaren. De routefilms motiveren cliënten om vaker en langer te fietsen.

De SilverFit Mile toont levensechte routefilms op een groot beeldscherm. De SilverFit Mile wordt aangesloten op een (passief-actief) fiets. Door meerdere trainers met een draadloze sensor aan te sluiten op de SilverFit Mile kunnen cliënten samen of met bezoek fietsen. De beelden brengen gesprekken op gang en mooie herinneringen worden opgehaald. Cliënten kunnen kiezen uit ruim 140 routes door steden en natuurgebieden in binnen- en buitenland. Ook verschillende toeristische attracties zoals Giethoorn, de Efteling en de Keukenhof zijn aanwezig. Het maken van een eigen route met behulp van Google Street View is mogelijk, alsmede een ‘Reis door de tijd’ met een diashow van historische foto’s uit de jaren ’30 tot en met de jaren ’90. Dit is een feest van herkenning voor de cliënt, wat vaak veel verhalen losmaakt tijdens het fietsen. Het bekijken van eigen foto-en videomateriaal tijdens het fietsen is ook mogelijk.

Een unieke ervaring waardoor cliënten gemotiveerd worden om langer en vaker te fietsen! Dankzij een draadloze sensor makkelijk te koppelen aan diverse soorten fietsapparaten. Fietsen waar je maar wilt met persoonlijke routes of beleef ‘vroeger’ al fietsend opnieuw met beelden uit het streekarchief.

  • De SilverFit Mile, inclusief computer, 43 inch flatscreen, draadloze sensor en afstandsbediening. Het systeem wordt geleverd op een verrijdbare standaard.
  • Alle routefilms in een eenvoudig te bedienen menu, de Google Street View routemaker software en 'Reis door de tijd'-software. De software is CE-gecertificeerd als medisch hulpmiddel.
  • Installatie en training voor alle gebruikers op uw locatie na afloop, 1 jaar garantie op hardware en software en 1 jaar snelle hulp bij eventuele problemen.

Meerdere opties en accessoires mogelijk. Vraag ernaar bij onze specialisten op het gebied van fysiotherapie en fitness.
Specificaties
Merk SilverFit
    Aan het laden
    Aan het laden