Verpleegbed Queen Better Life (90x210)

Artikelnummer 12197002
De multifunctioneel verpleegbed Queen Better Life is inzetbaar in alle denkbare verpleeg- en verzorgingssituaties. Uniek hoog-laagbereik van 85 tot 25 centimeter. De hoogste stand creëert een ergonomisch verantwoorde hoogte voor verplegend personeel. De laagste stand van 25 centimeter zorgt...

 

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Beschrijving
De multifunctioneel verpleegbed Queen Better Life is inzetbaar in alle denkbare verpleeg- en verzorgingssituaties. Uniek hoog-laagbereik van 85 tot 25 centimeter. De hoogste stand creëert een ergonomisch verantwoorde hoogte voor verplegend personeel. De laagste stand van 25 centimeter zorgt ervoor dat het val- en verwondingsgevaar tot een minimum wordt beperkt. De geïntegreerde tussenstop op 38 centimeter geeft de bewoner een veilige instap-, uitstap- en transferhoogte.
De Queen Better Life is gemakkelijk verrijdbaar door het lichte gewicht van de frameconstructie en het gebruik van kwalitatieve materialen. Het verpleegbed is verrijdbaar in iedere hoogte en is voorzien van een centraal remsysteem dat zowel van de zijkant als het voeteneinde te bedienen is. Hoogwaardige, digitale motoren zorgen voor een uitstekende hoog-laag snelheid.
Specificaties
Merk Schell
    Aan het laden
    Aan het laden