Kussen Multifunctional O2 incl. Incotec Cover (50x52x8cm)

Artikelnummer OMFS/CI/5052
Het rolstoelkussen Vicair Multifunctional O2 is ontworpen voor gebruik in kantelbare rolstoelen met een aanpasbare zitdiepte. Het kussen biedt hoogwaardig comfort, optimale huidbescherming en stabiliteit. Het ontwerp (gebaseerd op de Vicair Adjuster O2) maakt totale immersie mogelijk, zodat druk...
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Beschrijving
Het rolstoelkussen Vicair Multifunctional O2 is ontworpen voor gebruik in kantelbare rolstoelen met een aanpasbare zitdiepte. Het kussen biedt hoogwaardig comfort, optimale huidbescherming en stabiliteit. Het ontwerp (gebaseerd op de Vicair Adjuster O2) maakt totale immersie mogelijk, zodat druk gelijkmatig verdeeld wordt. Tegelijkertijd word je op comfortabele wijze gepositioneerd en ondersteund. Een veilige en betrouwbare oplossing, die je optimale huidbescherming biedt. Helemaal wanneer het zitkussen wordt gecombineerd met het Vicair Multifunctional rugkussen.

Het kussen helpt bij het voorkomen van decubitus. Daarnaast is het ook een hoogwaardige toevoeging aan een decubitus behandelplan (graad I-IV). Het kussen is 100% machine wasbaar en ademend. Dit zorgt voor optimale hygiëne en perfecte temperatuur- en vochtregulatie.

  • Afmeting: 50x52x8 cm
  • Gemiddeld gewicht: 850 gram – afhankelijk van de maat
  • Max. gebruikersgewicht: 250 kg
  • Latex vrij
  • Inclusief Incotec hoes
Specificaties
Merk Vicair
    Aan het laden
    Aan het laden